Zwembadverhalen genomineerd voor Gouden C

Zwembadverhalen genomineerd voor Gouden C

Het Fonds voor Cultuurparticipatie reikt voor de vijfde keer de Gouden C uit, en Zwembadverhalen is een van de vijf genomineerden! De winnaar geldt als het project waar je bij MOET zijn.

De Gouden C is de jaarlijkse prijs voor een door het Fonds ondersteund project dat je mee moet maken. De winnaar ontvangt de prijs op 23 juni tijdens de openingsdag van Festival Bombarie. Met de Gouden C zet het Fonds voor Cultuurparticipatie één van de vele projecten die het Fonds ondersteunt op het gebied van cultuurparticipatie en cultuureducatie in de schijnwerpers.

Juni in het teken van ‘kunst van iedereen’

DrukwerkDe winnaar van de Gouden C wordt bekend gemaakt tijdens de opening van Festival Bombarie op 23 juni in de Jaarbeurs Utrecht. Vier dagen lang viert het gloednieuwe festival de passie voor het maken van kunst.

De Gouden C

Voor de prijs komen alle in 2015 door het Fonds gesubsidieerde projecten in aanmerking. De shortlist is samengesteld door medewerkers van het Fonds. Een deskundige, onafhankelijke jury kiest uit deze projecten de winnaar. De jury beoordeelt de projecten op innovatie, impact en inspiratie. Ook kijken ze  in hoeverre een project vernieuwend en inspirerend voor de culturele sector is en welke impact het heeft op de creatieve ontwikkeling van de deelnemers. De winnaar ontvangt een Gouden Stempel, ontworpen door kunstenares Katia Borghesi en een cheque ter waarde van € 1000,- .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *