Verhalenavond in Engelbert

In het Multifunctioneel Centrum Engelbert zal op woensdag 25 maart vanaf 19:30 uur een verhalenavond worden gehouden. Op deze avond brengen we mensen bij elkaar om zo hun verhaal door te geven door middel van een gesproken verhaal, maar ook door foto en film. De verhalen die worden vergaard dienen ter inspiratie voor de voorstelling Zwembadverhalen in juli 2015.

Inhoud verhalenavond
Tijdens de verhalenavond zal er archiefmateriaal worden bekeken (foto/film). Dit zal onder leiding zijn van spreekstalmeester Dhr Ali Knollema, zijn grootvader was één van de oprichters van het zwembad. Met als gasten; Rikus Oomkes (bestuurslid zwembad), Geert en Riekje Tuinema (voormalige kantinebeheerders), en Gré Bruins (voormalig badjuffrouw). Het publiek mag op ieder moment inhaken met een eigen verhaal.

Werving deelnemers
Natuurlijk hebben we voor de voorstelling spelers nodig. Tijdens de bijeenkomst is er de mogelijkheid om je op te geven om mee te doen met de voorstelling. Naast spelers hebben we ook mensen nodig die op een andere manier willen helpen met de voorstelling, denk aan kaartverkoop, aankleding, promotie maken, decor etc. Geef je verhaal door. Alvast opgeven om vrijwilliger te worden? Mail dan naar: info@zwembadverhalen.nl

Woensdag 25 maart inloop vanaf 19:30 uur. Start vanaf 20:00 uur.
zwemmen engelbert

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *