Kaartverkoop Zwembadverhalen van start!

Tickets vanaf nu verkrijgbaar via de website

Archieffoto Appelbergen Glimmen Tissingh De Boer 010

Foto: M. Tissingh-De Boer

Deze zomer, vanaf 29 juni tot en met 10 juli 2016, speelt in Haren de locatietheatervoorstelling Zwembadverhalen. In mei is de kaartverkoop van start gegaan. Binnenkort kan men ook fysieke kaartjes kopen bij de Bruna, het Clockhuys en Boomker Boeken in Haren. Zwembadverhalen is gemaakt met behulp van verhalen uit de Harense gemeenschap en omgeving. Behalve een grote groep spelers uit Haren, is ook zangeres en performer Izaline Calister (bekend van o.a. Swingin’ Groningen) betrokken bij het project.

Over de voorstelling

Rond de verlaten buitenbaden van Het Scharlakenhof in Haren ontvouwt zich een prille liefde tussen twee kinderen. Ze raken elkaar uit het oog, groeien op en leven hun levens als ieder ander.

Pan, zijn faunen en allerlei andere mythische wezens weten de twee geliefden in de loop der jaren op magische wijze opnieuw naar het zwembad uit hun jeugd te trekken. Is het magie, fantasie, of kunnen de geliefden elkaar gewoonweg niet vergeten?

Bijzondere locatie

Het publiek wordt tijdens Zwembadverhalen rondgeleid door de droomachtige setting van de verlaten buitenbaden, waar de dagelijkse realiteit wordt achtergelaten en men zich kan onderdompelen in de verhalen en ervaringen van anderen. Door de besloten sfeer en het intieme karakter van de publieksgroepjes is er veel aandacht voor het individuele en persoonlijke, waardoor de verhalen heel dichtbij kunnen komen.

Zwembadverhalen is een zomerse voorstelling in de open lucht, met een vleugje nostalgie en hele boel verhalen van vroeger! Koop tickets voor deze voorstelling via www.zwembadverhalen.nl/tickets

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *