Gebarentaal bij alle voorstellingen van Zwembadverhalen

Zwembadverhalen is een bijzondere voorstelling. De voorstelling wordt gemaakt door en voor iedereen uit Haren en omgeving en vindt bovendien op een bijzondere locatie plaats in de open lucht; de verlaten buitenbaden van het Scharlakenhof in Haren (Geertsemaweg 3).

Naast deze bijzondere aspecten van de voorstelling, kent Zwembadverhalen nog een unieke eigenschap: de voorstelling wordt getolkt in gebarentaal én in de voorstelling is gebarentaal verwerkt!

Hieronder vindt u vast een aankondiging van de voorstelling in gebarentaal:

En hierbij de vertaling voor iedereen die geen gebarentaal kent:

“Hallo!

In het dorp Haren, bij Groningen, ligt het zwembad De Scharlakenhof. Het buitenbad van dit zwembad is oud en tegenwoordig gesloten. Op de locatie van dit oude buitenbad komt een voorstelling die is ontstaan uit het project “Zwembadverhalen”. Het project gaat over ervaringen en verhalen van vroeger over zwemmen. Deze verhalen vormen de basis voor de voorstelling waarin muziek, zang, dans en toneel is opgenomen. De voorstelling wordt opgevoerd in de periode van 29 juni tot en met 10 juli aanstaande.

In alle voorstellingen is gebarentaal verwerkt. Daarnaast zijn er ook bij alle voorstellingen, op alle speeldata, tolken aanwezig.
Je bent van harte welkom!

Voor speeldata, -tijden en kaartverkoop zie de website: www.zwembadverhalen.nl

Ik zie je daar!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *