De projectgroep Zwembadverhalen is genomineerd voor het Rabobank Stimuleringsfonds

Wij zijn genomineerd voor het Rabobank Stimuleringsfonds en hier zijn we heel blij mee! Het geld dat we hiermee binnen kunnen halen willen we gebruiken om de locatietheatervoorstelling die gepland staat voor de zomer te ondersteunen in het volgende:
raboologo2

  • Huur van licht en geluid
  • Het decor
  • Kostuums
  • Eten en drinken voor de vrijwilligers

Met uw stem kunnen we ervoor zorgen dat het een Spetterende locatievoorstelling wordt, waar we met zijn allen trots op kunnen zijn!
Tot en met 17 april 2015 kan er gestemd worden door de inwoners van Groningen, Haren, Hoogkerk, Onnen, Glimmen, Noordlaren, Midlaren, Engelbert en Middelbert.
Iedere inwoner mag slechts 1 keer zijn stem uitbrengen en het is niet toegestaan om door 1 persoon meerdere emailadressen te laten invoeren. Op donderdag 30 april is de bekendmaking van de winnaar.

Stemmen op Zembadverhalen, een cultuurparticipatie project in Haren in de categorie “Cultuur”.

Zwembadverhalen is een participatie project met en door de bewoners uit Haren en omliggende gemeentes. In de maand maart is er een tour met zeven Verhalenavonden georganiseerd die dienen als voorbereiding, ter inspiratie en om deelnemers te werven voor de locatievoorstelling in de zomer.
Inspiratie voor de voorstelling zijn de universele en persoonlijke herinneringen, fantasieën en verhalen over zwemmen en zwembaden.

Alvast heel erg bedankt voor uw stem!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *