Fliphokjes in Appèlbergen

Ik kan veel verhalen vertellen over Appèlbergen. Bijvoorbeeld over het fliphokje, waarvan het haakje Archieffoto Appelbergen Glimmen Tissingh De Boer 005
losschoot als je aan de deur trok. De andere kinderen hadden me verteld dat mijn buurmeisje er in zat, nou toen durfde ik wel! Ik rammelen aan die deur, plotseling schoot deze open en stond ik oog in oog met een hele boze mevrouw. Ik zag een heel groot lichaam met een soort corset met allerlei bandjes die meeschudden met de kwaadheid. En vervolgens een arm die naar mij greep.

Ik voel nu weer de angst van toen. Terwijl ik riep dat ik het nooit meer zou doen maakte dat ik weg kwam.

Anita Thieme

2 Comments On “Fliphokjes in Appèlbergen”

  1. Mag mijn achternaam er wel bij? Anita Thieme is het

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *